bedrijfsfeest

BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN

Een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel organiseren voor een onvergetelijke belevenis bij Welling in Duiven. Natuurlijk heeft u als bedrijf uw eigen wensen maar wij weten als geen ander hoe een bedrijfsfeest georganiseerd moet worden. Gaat het om een feestje met een DJ of een informele bedrijfsborrel met hapjes, alles is mogelijk bij ons. Wij beschikken over een afgeschermde VIP ruimte die multifunctioneel is te gebruiken met bijbehorende faciliteiten.

Wilt u uw bedrijfsfeest laten organiseren door ons of houdt u de regie graag zelf in handen, bij Welling Duiven is er om uw bedrijfsfeest tot een beleving te maken.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

walking diner

EEN BEDRIJFSFEEST: UW WENSEN STAAN CENTRAAL

U organiseert een groot of klein bedrijfsfeest? Daar heeft u natuurlijk wel de perfecte locatie voor nodig in Duiven. Onze locatie is uitstekend bereikbaar in het centrum van Duiven, straalt gezelligheid uit en is dusdanig multifunctioneel dat uw wensen zich automatisch laten vormen. Bij Welling Duiven biedt ruimte voor feesten van 5 tot 100 personen. We beschikken over bijzondere ruimtes als het Restaurant, de VIP ruimte en het Grand Café.

Bovendien zijn wij naast een getalenteerde cateraar en verzorgen wij uw hapjes bij de borrel of een luxe diner vanuit de keuken van ons eigen restaurant. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon voor bittergarnituur kiezen. Belangrijk om te weten is dat alles mogelijk is. Wanneer u niet precies weet hoe u invulling wilt geven aan uw feest, bieden wij met liefde een ervaren team, die bekend staat om haar vernieuwende ideeën en oog heeft voor detail voor uw bedrijfsfeest.

Mogen wij uw bedrijfsfeest onvergetelijk maken?

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

ALLE FACILITEITEN

- Een VIP ruimte voor maximaal 100 personen
- Ook bestaat de mogelijkheid ons gehele grand café af te huren (maximaal 300 personen)
- Eigen terras
- Compleet ingerichte bar
- Op maat ingericht
- Podium met audio en video faciliteiten
- Wifi en 75 inch TV scherm met laptopaansluiting
- Zaalverduistering mogelijk
- Rolstoeltoegankelijke toiletten
- Ruime parkeergelegenheden op loopafstand in centrum van Duiven.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl
www.bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 - 24:00 en zondag van 11:00-24:00.

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN