CATERING SERVICE

Liever lekker eten en drinken op uw eigen locatie of bij u thuis? Dat kan met de cateringfaciliteiten van Welling Catering. Wij verzorgen het hele jaar door de catering van kleine, intieme feestjes vanaf 5 personen tot bedrijfsfeesten met 2000 gasten! Welling Catering is een begrip in de Liemers. Waar het eens begon met compleet verzorgde barbecues is Welling Catering uitgegroeid tot een full-service cateraar met een uitgebreid assortiment.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING DUIVEN?

lunch
catering
menu

Culinair gemak

Of het nou een feestje betreft of een grote, zakelijke bijeenkomst; het organiseren van een evenement kost veel tijd en energie. Welling Catering neemt uw organisatie over en zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.
Wij beschikken over een ruim assortiment aan verzorgde maaltijden, buffetten en bijvoorbeeld barbecuepakketten. Of u nu kiest voor een stevige stamppot of een life cooking experience, de kwaliteit is uitstekend en de gevarieerde prijzen bieden voor iedereen wat wils.
Ook kunnen wij u helpen met de aankleding en inrichting. Onze verhuurafdeling biedt talloze mogelijkheden om uw feest de finishing touch te geven.

bij welling duiven pand
team

De lekkerste cateraar van de Liemers

Wilt u meer weten over het assortiment en de diensten van Welling Catering, bezoekt u dan onze website: www.wellingcatering.nl.
Voor advies, vragen of een scherpe offerte staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3114005 of via het contactformulier op de website.

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl
www.bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Wo t/m zaterdag vanaf 10:00 uur
Zondag vanaf 11:00 uur

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN