zakelijk

ZAKELIJK

De VIP-ruimte van ‘Bij Welling’ is uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. De privacy waarborgt een ongestoorde bijeenkomst vanaf 10 personen. De ruimte is voorzien van alle gemakken die een presentatie vlekkeloos doen verlopen: een podium met audio faciliteiten, een 75 inch tv-scherm met laptopaansluiting en uiteraard Wifi.
Ons personeel ontzorgt u op alle vlakken, zodat u zich slechts op één ding hoeft te focussen: een succesvolle bijeenkomst met uw relaties.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING DUIVEN?

bar
team bijwelling duiven
zakelijk bij welling

Ongestoord werken aan succes

Een zakelijke bijeenkomst hoeft niet saai te zijn. Onze VIP-ruimte is een inspirerende omgeving ondersteund door uitstekende audio en visuele middelen. Omdat wij van tevoren met u uw wensen en eisen hebben doorgenomen, wordt u ontzien bij alle rompslomp rondom de organisatie en weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten.
Naast het verzorgen van koffie en thee kunt u uw bijeenkomst aanvullen met een lunch of een diner voorafgaand aan of ter afsluiting van de bijeenkomst. Uiteraard behoort een borreluurtje met hapjes van onze chef ook tot de mogelijkheden.

team bijwelling
lunch

Arrangementen

Niets zo ontladend als een lunch of diner met uw gezelschap na een inspannende bijeenkomst. Hiervoor bieden wij diverse arrangementen, waarbij wij u specifiek deze niet willen onthouden:
Lunch-arrangement per persoon:              €   9,95
Diner-arrangement per persoon:               € 17,50

Geen bijeenkomst is hetzelfde. Daarom maken wij voor u een offerte op maat; wij inventariseren uw wensen en eisen en maken aan de hand hiervan een scherpe prijsopgave. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons, wij denken graag met u mee!

De zakelijke faciliteiten op een rij

- De VIP-ruimte is voor maximaal 100 personen ingericht
- Bestaat uw gezelschap uit meer dan 100 personen, dan bestaat de mogelijkheid ons gehele grand café af te huren (maximaal 300 personen)
- Indien gewenst eigen terras
- Compleet ingerichte bar
- De ruimte wordt ingericht op wens (opstellingen)
- Podium met audio faciliteiten
- Wifi
- 75 inch TV scherm met laptopaansluiting
- zaalverduistering mogelijk
- Rolstoeltoegankelijke toiletten
- Ruime parkeergelegenheden op loopafstand.

lunch

Vroegboekkorting

Slim plannen levert u geld op bij ‘Bij Welling’. Zet u uw offerte minimaal 2 maanden voor aanvang van uw bijeenkomst om in een reservering, dan krijgt u maar liefst 10% korting. Dat maakt ‘Bij Welling’ een aantrekkelijke partner in business!

Contact

Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl
www.bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 - 24:00 en zondag van 11:00-24:00.

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN